sunnuntai 29. syyskuuta 2013

#24 Muutto lähestyy...

Hei vain! Tässä kuussa on kyllä tullut aivan liian vähän blogimerkintöjä ja pahoittelen sitä. Ensi viikolla koitan parantaa tapani :).

Muutto lähestyy hurjaa vauhtia! Huomenna muuttofirma hakee tavarat kyytiin ja me lähdetään J:n kanssa Tampereelle yöksi. Tiistaina sitten muuttofirma ajaa Tampereelle ja saadaan tavarat uuteen asuntoon :). Jännittää hieman. Vaikka pakkaaminen on aloitettu hyvissä ajoin, tuntuu että olis ihan älytön kiire! Vaikka eipä tässä kovin paljon ole enää pakattavaa, tärkeimpänä esimerkiksi telkkari.

Se kyllä kauhistuttaa, mitenhän kaikki tavarat mahtuu uuteen asuntoon. Tällä hetkellä asutaan 48 neliön asunnossa ja tuleva asuntomme on 31 neliötä... Ei tarvitse olla asuntojen asiantuntija huomatakseen, että ero on melkoinen :D. Sinne on nyt kuitenkin jotenkin mahduttava.

Ja mitä teen Tampereella? Opiskelen ahkerasti avoimia yliopisto-opintoja. Ilmoittauduin jo viime kuussa kirjallisuuden perusopintoihin ja viestinnän & median perusopintoihin, joista tulisi yhteensä 55op. Nämä pitäisi suorittaa ensi vuoden elokuun puoleen väliin mennessä. Välillä mietin, että tulikohan haukattua liian iso pala opintojen suhteen, mutta enköhän mie selviä. Haluaisin niin kovasti opiskelemaan, ja nää perusopinnot vois olla mun tie yliopistoon. En nimittäin jaksais enää kolmatta välivuotta pitää... Toivottavasti ei tarvitsekaan. Pitää vain "ottaa itseään niskasta kiinni" ja syventyä opiskelemaan :). Mulle on vaan aina ollu helpointa opiskella niin, että kuuntelen tunneilla ja kirjotan muistiinpanoja. Tämänhetkiset opinnot on kuitenkin kokonaan verkossa, joten opiskelu on vähän haastavaa mulle. Ehkäpä tähän tottuu.

Noniin, ja nyt jatkan loppusiivousta ja pakkaamista -->

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti postauksia rupeaa taas pian tulemaan :3 Vaikuttaa kivalta blogilta!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) juu yritän tässä piakkoin saada postausta kehiin, vieläkin on ihan hullunmyllyä tämän tavaroiden purkauksen kanssa... :D

      Poista