torstai 18. huhtikuuta 2013

#4 Hiustenvaalennusprojektia

Olen jo vuoden viihtynyt tummassa ja lähes mustassa Christina Perri-tukassani, mutta olen jo jonkin aikaa miettinyt vaaleampaa väriä. Liukuvärjäys vaaleanruskeasta blondiin olisi aivan ihana, mutta mahdoton operaatio tällä hetkellä :D ei tätä mustaa kerralla pois saa.

Kävin noin kolme viikkoa sitten Rovaniemellä ollessani Lapin Ammattiopistolla kampaajalla vaalentamassa tukkaani. Siellä opiskelijoilla on välillä asiakaspalvelupäiviä, jolloin voi varata ajan kampaajalle (siis opiskelijalle). Varasin ajan suoraan kaverini Katin kautta, joka myös vaalensi tukkani. Silloin lähtötilanne oli tällainen...



... ja tulos tämä.



Ja kyllähän se ihan kivasti vaalenikin! Ei tuon rajumpaa käsittelyä viitsinyt tehdä, ettei tukka kärsis ihan niin paljon. Lähtötilanteessa raidassani oli L'Oréal Paris Préférence Blondissimes Soft Rose -sävyte, joka kuluu pesussa pois (voin halutessannne tehdä erillisen blogimerkinnän tämän laitosta). Jälkimmäisessä kuvassa raidassani on Kc Professionalin Color mask sävyssä Plum.

Haluan kuitenkin vaalentaa vieläkin vaaleammaksi, joten päätin muhitella syväpuhdistavaa shampoota hiuksissani. Käytössäni oli Herbinan syväpuhdistava shampoo, jota laitoin reilusti kuivaan tukkaan. Annoin sen vaikuttaa tunnin, jonka jälkeen laitoin päähän hieman vettä shampoon lisäksi ja hieroin kunnolla. Toistin tämän neljästi. Sitten pesin shampoon kokonaan pois ja laitoin hoitoaineen vaikuttamaan normaalia pidemmäksi aikaa, koska hiukset tuntuivat narskuvan puhtailta muhittelun jälkeen :D. Kun hiukset lopulta kuivuivat, en huomannut minkäänlaista värinmuutosta. Turha yritys siis, mutta tulipahan kokeiltua. Tukka ei kärsinyt tästä yhtään, hoitoaine auttoi siihen.

Näköjään värinpoisto tai vaalennuspesu ovat ainoa vaihtoehto. Vaalennuspesua aion ehdottamasti kokeilla ensin, yritän viimeiseen asti välttää värinpoistoa.

6 kommenttia:

  1. Tässä mietiskelen että miten pääsen lukijaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi anteeksi, en ollut huomannut lisätä tuota toimintoa. Nyt lukijaksi voi päästä oikeasta sivupaneelista! :)

      Poista
  2. Tykkäsin kyllä sun entisestä tukasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, itsekin tykkäsin siitä, mutta vaihtelu virkistää :)

      Poista
  3. vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti kun tänne tulin ! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) käynpäs katsomassa sunkin blogin!

      Poista