torstai 23. toukokuuta 2013

#10 Rusettikynnet

Ihan ensiksi haluan kertoa teille tämänpäiväisestä valintakokeesta! Tällä kertaa matkustin Turkuun. Mun piti herätä jo kolmelta yöllä, että ehdin junaan... Rankka päivä, mutta oli kiva käydä Turussa. Siellä oli siis englannin kielen valintakokeet. Tämä valintakoe meni paremmin kuin edellinen, mutta ainahan ne voisi mennä paremmin :) toivotaan kuitenkin parasta...

Ja sitten pitkästä aikaa kynsitutoriaali.


Mistä huomaa, että pinkki on mun lempiväri...? :D ei ainakaan tästä blogista.

Näihin kynsiin tarvitset: pinkkiä (tai muuta haluamaasi) kynsilakkaa, mustaa kynsilakkaa, strasseja ja hammastikun (ja dotting tool olis kans hyvä, mutta ei pakollinen).

1. Lakkaa kynnet haluamallasi värillä, minulla pinkki.
2. Tee musta piste dotting toolia tai hammastikkua käyttäen mustalla kynsilakalla.


3. Aloita tekemään rusetin rajauksia hammastikulla. Homma on sottaista! Suttuisuutta ei huomaa pian, kun rusetti väritetään. Silloin voi myös vielä korjata muotoa. (Näyttääpäs mun rusetti muuten tosi sotkuiselta...)


4. Väritetään rusetti mustalla kynsilakalla käyttäen joko dotting toolia tai hammastikkua.


5. Aletaan tehdä pinkillä (tai muulla värillä) rusettiin vähän yksityiskohtia. Ensiksi rusetin keskellä olevan pallon ympärille rajaukset...


6. ...ja sitten parit viivat rajauksista ulospäin. Tämäkin on sotkuista hommaa, mutta päällyslakan laiton jälkeen näyttää huomattavasti siistimmältä :)


7. Sitten annetaan kuivua ja kuivumisen jälkeen rusetin keskikohtaan hieman päällyslakkaa ja strassi. Strassin voi asetella kätevästi kynnelle laittamalla puhtaan hammastikun päähän hieman päällyslakkaa ja siten nappaamalla strassi tikkuun kiinni. Strassia kannattaa hieman painaa kynttä vasten, jotta se pysyy paremmin.

8. Sitten vain päällyslakkaa ja kynnet ovat valmiit!


Mitäs pidätte? :) kelpaisiko näitä esitellä vai ovatko liian suttuiset? Saa kommentoida!

6 kommenttia: