tiistai 3. joulukuuta 2013

#29 Maailman paras hoitoaine ja muuta TRESemméä

On ihan pakko ylistää tätä hoitoainetta täällä, kun tällaisen täydellisyyden olen kerta löytänyt! :D Lisäksi lopussa on myös muita kokemuksia TRESemméstä. Haluan nyt ihan ensiksi kuitenkin painottaa, että mulla on luonnonkihara, todella kuiva ja blondattu tukka, joten muille hiustyypeille nämä tuotteet eivät välttämättä tuota samanlaista tulosta. Tällaisia kokemuksia sain siis omaan tukkaani:

Kaikki lähti siitä, kun lueskelin netistä eri hoitoaineista tarkoituksena löytää jokin kosteuttava hoitoaine tälle mun blondatulle ja kuivalle pehkolle. TRESemmé Naturals-hoitoainetta oli kehuttu paljon, joten menin heti ostamaan sen ja kokeilin jo seuraavalla pesukerralla.




Pakko myöntää, että tämä on aivan loistava! Naturals-hoitoaine ei sisällä silikoneja eikä parabeeneja, mutta saa aikaan yhtä sileän tukan kuin silikonillinen hoitoaine. Hiukset tuntuu kosteutetulta käytön jälkeen, joten tämä oli kyllä hyvä ostos :). Voin siis lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka tarvii kosteutusta tukkaansa. Naturals-hoitoaine toimii mun tukkaan jopa paremmin kuin jotkut hiusnaamiot! Tätä ei ole hinnallakaan haukuttu, kun 900ml hoitoainetta saa esim. Prismasta hintaan 6,95e. Mulla on tällä hetkellä käytössä jo toinen Naturals-hoitoaineeni.

Naturalsin innoittamana sorruin ostamaan Tarjoustalosta myös Split End Repair shampoon ja hoitoaineen (500ml), kun olivat tarjouksessa 3e/kpl. Kokeilin näitä innoissani, mutta jouduin pettymään. Shampoo tuntuu todella pesevältä, mikä ei välttämättä ole hyvä asia: se tuntuu nimittäin hieman kuivattavan tukkaa. Hoitoaine ei riitä siloittamaan shampoon tuhoja, vaikka se sisältääkin silikonia... Jouduin käytön jälkeen laittamaan reilusti jätettävää hiusöljyä, jotta tukka näytti edes jotenkin siedettävältä. Kuvaa shampoosta ei ole, koska se on jo käytetty - toisin kuin tämä hoitoaine, joka tuntuu kestävän ikuisuuden!



Tällaista tällä kertaa! Oon myös tällä hetkellä tekemässä melko kattavaa testausta hiusnaamioista, jossa on myös TRESemmén hiusnaamio... Tästä kokemuksia siis myöhemmin ;).

3 kommenttia:

  1. En tykkää noista oli mulla kerran ja ei kyllä sovi yhtään. Ostan itse TIGI:n 40 euron hoito+shamppoon aina kerran 8kk välein ja on sen arvoista. Ei ikinä ole sähköiset talvella ja aina tukka kondiksessa! :) Mutta sitten kun on rahaa enemmän kun käy töissä niin viitsii varmasti panostaa paljon rahaa itseensä. Saanen sanoa vielä että tukkani on kasvanut viimeisen 7kk aikana todella paljon ja vuoden alusta oma tukkani on 10cm pidempi! :)

    http://emotytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ne ihan kaikille sovikaan. Mitä tigiä muuten ostat? Itse halusin kokeilla Naturalsia paitsi edullisuuden takia myös siksi, kun sitä on joka paikassa hehkutettu niin paljon. Onneksi se sopi mun tukalle loistavasti!

      Ja tukkahan kasvaa normaalistikin noin sentin kuussa :)

      Poista
  2. noi naturalsit on kyllä hyviä.. oon käyttäny niitä ny pari vuotta ja blondatut hiukset on kyllä tykänny :)

    Kova blogi sulla! :)

    VastaaPoista