torstai 11. heinäkuuta 2013

#16 Tyttömäiset kynnet sekä yhteishaku

Enpä päässy kouluun... ärsyttää ihan kauheasti. Omasta mielestä luin kokeisiin hyvin ja yksi meni loistavasti, toinen hyvin ja kolmas nyt vähän kehnommin. Olin ihan varma, että pääsisin kouluun, mutta ei. Mitä oikeen pitäis tehdä, että pääsis kouluun? Omistaa ällän paperit? Lukea valintakokeisiin vuosi? En tiedä, mutta aika epätoivoiselta tuo kouluunpääsy tuntuu. No, ei auta kuin jatkaa avoimia opintoja joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Ehkäpä niiden kautta pääsisin joskus opiskelemaan.

Mutta se angstisuudesta, iloisempaan aiheeseen... Nimittäin kynsitutoriaali! Nämä kynnet tein ollessani Rovaniemellä, jossa minulla ei ollut mitään erikoisia välineitä mukanani strasseja lukuunottamatta. Nämä ovat siis todella helpot tehdä, varmasti jokainen siellä ruudun takana pystyy näihin :).



Tarvitset: valkoinen kynsilakka, pinkki (tai valitsemasi väri) kynsilakka, kimallelakka, päällyslakka, hammastikku sekä strasseja.

1. Lakkaa ranskalainen manikyyri vinottain.



2. Lisää päälle pinkki kynsilakka niin, että valkoista jää näkyville ohut viiva.



3. Lisää kimallelakkaa pinkin osion päälle (pinkissä lakassani oli jo kimalletta, mutta lisäsin sitä vielä lisää).

4. Laita päällyslakkaa kohtaan, johon haluat lisätä strassit. Lisää päällyslakkaa myös hammastikkuun, jotta strassi tarttuu siihen.

5. Lisää strassit. Itse laitoin peukaloihin kolme strassia ja muihin kynsiin kaksi.





6. Viimeistele päällyslakalla.

Ja valmis! :) Kuulisin mielelläni kommentteja näistä. Olivatko liian helpot/vaikeat, ja millaisia tutoriaaleja teistä olisi kiva nähdä?

5 kommenttia:

  1. Haluatko tosiaan kuulla rehellistä palautetta? Ja nyt älä jooko loukkaannu tästä, aioin ilmaista mielipiteeni täysin asiallisesti.

    Idea on hyvä, mutta toteutus... ei oikein onnistunu. Lakkaa on mennyt sivuilta kynsinauhoille, etkä ole edes vaivautunut poistamaan sitä ennen kuvan ottoa(muutenkin kynsinauhat huonossa kunnossa, kannattaa rasvata!). Tämän lisäks kynnet kannattaa muotoilla saman muotosiks ennen ku alat lakkaamaan. Näyttää hassulta kun ovat eri muotoisia/pituisia. Myöskin koristeet näyttävät jotenkin nuhrusilta, en tiedä onko vika asettelussa vai jossain muussa.

    Mutta joo, eihän sitä opi ku harjottelemalla. Kannattaa vaan ehkä miettiä, mitä julkasee ja mitä ei :) toisaalta ainakin saat nyt palautetta ja muutamia vinkkejä miten parantaa lakkauksia. Toivottavasti et ottanut itseesi.

    http://www.liveyourlifewith.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! En ajatellutkaan, että kynsien muotoilu tai mahdolliset lakkajäämät voisivat haitata. Kun teen kynsitutoriaaleja, niissä on mielestäni pääosassa aina itse lakkaus. Mun kynnet on aika haastavat muotoiltavat, sillä etusormien kynnet on vähän ns. "kierot", joten en yleensä vaivaa sillä päätäni. Koristeet saattavat näyttää nuhruisilta märän päällyslakan vuoksi tai kamerani vuoksi (ei ole mikään järkkäri) :D.

      Voin toki jatkossa kiinnittää enemmän huomiota mainitsemiisi asioihin :).

      Poista
  2. Söpön yksinkertaiset kynnet :3 Mulla on ollut vähän lakkausinspis hukassa, mutta täytyy varmaan kokeilla jotain tän tyyppistä jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aina ei tarvitsekaan olla vaikeita kynsiä, yksinkertaisetkin toimii :)

      Poista